woensdag 10 augustus 2016

Laatste voorbereidingen voor de trip.

                                             
Najaar reis nar het oost-Europa van 22 Augustus tot begin oktober 2016.
                                                            
Challenger Eden 614
Na de trip van het voorjaar is de camper weer op intensive care bij de garage geweest, monteur Alex heeft de broodnodige servicebeurt en wat kleine reparaties verzorgd, nieuwe banden,remblokken en tevens de airco weer hersteld verder alles gesmeerd en geolied wat nodig was.

Ondertussen nog een weekje met de kleindochters naar Tsjechie geweest, de eerste echte reis zonder onze hond Joey.

Soest 21 augustus 2016.

De camper staat weer klaar voor het volgende avontuur ( want dat gaat het ongetwijfeld worden )/ bij onze voorbereidingen hebben wij weinig tot geen goede reisgidsen en/of adviezen kunnen vinden.
Via de NKC nog getracht om de route van hun reis door deze landen te verkrijgen, maar helaas zijn deze pas vanaf volgend jaar te koop. Op Youtube een aantal reizen gekeken en wat info opgeschreven, ook de reis van Max (we zijn er bijna ) nog eens op bekeken, ook hier nog wat relevante info gepakt. Verder bij de ANWB nog een gedetailleerde wegen kaart van de beide landen gekocht.

De aanlooproute zal via Hannover, Maagdenburg, Breslau, Katowice, Krakau, Kosice naar Debrecen in Hongarije zijn. Onderweg nog een overnachting en dan vanuit Debrecen naar Roemenië waar de eerste Camping in Gilau zal zijn. Hopelijk zal er voldoende tijd en gelegenheid zijn om de blog bij te houden.